Padel rackets testen in regio Amersfoort

Woonachtig in Amersfoort en omstreken én er zeker van zijn dat je een padel racket koopt dat perfect past bij jouw speelstijl? Dat kan!
Padelkampioen.nl biedt de mogelijkheid geheel vrijblijvend een aantal geselecteerde padel rackets uit te proberen. Zo weet je zeker dat je het juiste padel racket aanschaft.

Padel racket testen voor leden Club Pellikaan Amersfoort


Ben je toevallig lid van sportclub Pellikaan Amersfoort, de bakermat van Padelkampioen.nl? Dat komt goed uit! Dan kunnen we in overleg een tijdvak reserveren op een van de aanwezige padel courts. Je kan tijdens een testsessie geselecteerde  type padel racket uitproberen, zodat je zeker weet dat je de perfecte match vindt! 

Bezoek onze showroom in Soesterberg en ontvang extra korting!

Je kunt ook onze showroom bezoeken in Soesterberg waar je alle Bullpadel en NOX rackets kunt bekijken en vergelijken. Via de button rechtsonderin plan je eenvoudig een afspraak. 

Welk padel racket past bij mij?

Padel is een vrij toegankelijke sport met een laag instapniveau. En dat is een groot verschil met bijvoorbeeld tennis, waar je toch wel een stevige basis voor nodig hebt. Tenminste, als je een beetje op niveau wil spelen. Wat padel vooral lastig maakt is de enorme keuze en verscheidenheid aan padel rackets. Hoe weet je nu of je het juiste racket bestelt? Zeker voor beginners kan dit een lastige opgave zijn. Ga je voor een racket met veel power of kies je toch voor wat meer controle? Of ga je voor een gebalanceerd racket? En hoe zit het met al die verschillende materialen, schuimlagen en vorm van je racket blad? We kunnen er lang en breed over schrijven, maar uiteindelijk is er maar één echte manier om er achter te komen welk racket past bij jouw spel. En dat is TESTEN!

Prijsverschillen

Ook de verkoopprijzen van padel rackets kunnen veel vragen oproepen. Wat is nu het verschil van een padel racket van 7 tientjes en een racket van 300,-? Is een duurder racket ook automatisch beter? En op welke vlakken merk je dit? Ook deze en andere vragen zullen we beantwoorden tijdens onze uitgebreide testsessies!