Padel gladiatoren uit Amersfoort

Padelkampioen.nl is uit passie geboren. De snelst groeiende sport in Nederland heeft ook onze sportharten in no-time veroverd; als fanatieke squashers moesten dit populaire spelletje natuurlijk een keer proberen en - ondanks een stroperige start - waren we direct verkocht. Sindsdien staan we elke zondagmorgen klaar bij onze sportverening Club Pellikaan Amersfoort. Hier zijn een aantal prachtige buitenbanen aangelegd we keer op keer de strijd met elkaar aangaan.


Bij Padelkampioen.nl maken we het jou als klant gemakkelijk. We bieden uitsluitend producten aan van twee Spaanse topmerken: Bullpadel en NOX. Waarom? In tegenstelling tot andere grote merken richten deze fabrikanten zich volledig op padel. Daarnaast zijn de padel rackets van zeer hoge kwaliteit én zijn er meerdere top 10 spelers in het profcircuit die met een Bullpadel of NOX racket spelen. Een bijkomend voordeel van deze merken is dat er elk jaar een compleet nieuwe lijn padel rackets en kleding verschijnt.

Geschiedenis Bullpadel

Bullpadel werd al in 1995 opgericht in Spanje; dus lang voordat de sport populair werd in Nederland. Het geronomeerde padel merk bestaat al ruim 25 jaar en dat is precies wat Bullpadel onderscheidt van andere merken. Dankzij jarenlange ervaring en doorontwikkeling maakt deze Spaanse producent rackets en kleding van de allerhoogste kwaliteit. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en Bullpadel heeft zelfs patenten op een groot aantal innovatieve technologieën. Zo werden unieke oplossingen bedacht, zoals VIBRADRIVE en HESACORE voor spelers die last kregen van de onderarm en elleboog. Door goed naar padel spelers te luisteren werden Bullpadel rackets nog ergonomischer en duurzamer. Bullpadel investeert continu in nieuwe technologieën en innovaties, waarmee de aanschaf van een Bullpadel racket een uitstekende keuze is.
 

NOX: gecertificeerd door Testea Padel

Ga jij voor een NOX padel racket? Dan verzeker je jezelf van de allerhoogste kwaliteit. NOX is namelijk het eerste padel merk dat het officiële Testea Padel keurmerk draagt. De rackets zijn in een laboratorium aan zware tests onderworpen en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zwaar geschut dus. NOX heeft hiervoor gekozen om padel spelers in bescherming te nemen. De populariteit van padel heeft een enorme vlucht genomen en daarmee ook het aantal nieuwe padel merken. Er zijn inmiddels meer dan 200 merken, die helaas niet allemaal aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Daarom is NOX een uistekende keuze. Dit Spaanse topmerk is door een onafhankelijke partij (Testea Padel) gecertificeerd; kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

Bullpadel of NOX padel racket testen

Geen padel racket is hetzelfde. Het ene racket is meer geschikt voor aanvallende spelers, het andere racket past weer beter bij een controlerende speler. Bij Padelkampioen begrijpen we - zeker als je net begint met spelen - dat het soms lastig inschatten is welk type padel racket het beste bij jou past. Daarom bieden we vrijblijvende testsessies aan in regio Amersfoort. Zo krijg je de mogelijkheid meerdere Bullpadel en NOX rackets uit te testen, zodat je de beste keuze maakt. Testsessie inplannen? Neem dan even contact met ons op.