Bullpadel Vertex Packs: hét padel cadeau voor de feestdagen

Bullpadel Vertex Packs: hét padel cadeau voor de feestdagen De zoektocht naar een mooi padel cadeau voor de feestdagen is voorbij! Of je nu iets zoekt voor een familielid of kennis of jezelf graag wil verwennen, Bullpadel heeft met de Vertex Packs de ultieme gift set samengesteld! Deze voordelige, overcomplete set bestaat in 2 uitvoeringen: 1 voor heren en 1 voor dames.

Bullpadel Vertex Pack Men

Voor de mannen is gekozen voor een stoere kleurcombinatie van groen en zwart. Bullpadel Vertex Pack Men bestaat uit:
  • Bullpadel Vertex 02 racket Limited Edition (groen/ zwart)
  • Padel tas in dezelfde kleurstijl
  • Pet en zweetbandjes (ook in dezelfde stijl)
  • Koker met padelballen

Bullpadel Vertex Pack Women

Voor de dames is gekozen voor een prachtige kleurcombinatie van zalm roze en zwart. Bullpadel Vertex Pack Women bestaat uit:
  • Bullpadel Vertex 02 racket Limited Edition (zalm roze/ zwart) 
  • Padel tas in dezelfde kleurstijl 
  • Pet en zweetbandjes (ook in dezelfde stijl) 
  • Koker met padelballen

Bullpadel Vertex 02 Limited edition Padel racket

De eyecatcher van het Bullpadel Pack is de Vertex 02 Limited Edition. Dit racket uit de Avant-lijn is een echt aanvalswapen met een diamantvormig blad en hoge balans. Extra veel power dus die vanaf de eerste slag voelbaar is, zonder daarbij de controle te verliezen. Ook voor spelers die graag veel effect aan een bal geven kunnen hun hart ophalen met dit padel racket. Dankzij het 3D-korreloppervlak hoef je de bal maar weinig slice te geven voor het gewenste effect.

Bullpadel Vertex Pack Men & Women is direct leverbaar zolang de voorraad strekt.

Bullpadel racket testen

Liever eerst voelen hoe een Bullpadel (Vertex) racket speelt? Neem dan even contact met ons op. In regio Amersfoort plannen we graag een uitgebreide testsessie, zodat je naar hartenlust rackets kunt uitproberen. Zo weet je zeker dat je het perfecte racket bestelt!
    23-11-2022 12:41