Bullpadel ELITE WOMAN | Special edition racket met beperkte oplage!

Bullpadel ELITE WOMAN | Special edition racket met beperkte oplage! Bullpadel lanceert een splinternieuw ELITE-racket ter ere van de samenwerking met Gemma Triay, de vrouwelijke nummer 1 van de wereldranglijst (op het moment van schrijven). Voor ons mag het geen verrassing zijn dat de allerbeste padel speelster de strijd aangaat met een Bullpadel racket! In februari 2022 werd al bekend dat Gemma had getekend bij het Spaanse topmerk Bullpadel en daarmee voegt ze zich bij haar partner, Ale Salazer. Samen worden deze 2 dames van wereldniveau ook wel liefkozend de 'patronessen' van het padel circuit genoemd. Onlangs won dit topduo nog opeenvolgend de Blockchain WPT Miami Open en de WPT Reus Open.   

Bullpadel ELITE WOMAN

Dit elite padel-racket heeft een nieuwe hybride vorm, compleet gevormd naar de kwaliteiten van Gemma Triay. De focus ligt duidelijk op aanvallen, met een medium balans om haar ongebreidelde kracht in balans te brengen. Het hart van het elite padel-racket is verstevigd, waarmee een grotere stevigheid wordt bereikt die het draaien van het racket makkelijker maakt. 

Air React Channel & VibraDrive

Uiteraard is de Bullpadel ELITE WOMAN uitgerust met de baanbrekende Air React Channel-technologie. Zo ervaar je betere aerodynamica en minder gewicht in je slagen. Ook Vibradrive is verwerkt in dit topmodel van Bullpadel en zorgt voor aanzienlijk minder trillingen in de slagen. Zo voorkom je vervelende blessures en ervaar je meer comfort in de slagen. Andere bekende Bullpadel-technologieën die we terug vinden in dit exceptionele padel racket: 

- Fibrix
- MultiEva
- Carbon Tube

Naast state-of-the-art technologieën is dit elite padel racket ook nog eens een lust voor het oog, met een warme kleurcominatie beige/ goud/ zwart.

Bullpadel ELITE WOMAN kopen?

Binnenkort kun je dit geweldige padel racket gewoon bestellen in onze webshop. Maar let op: Wees er snel bij; het gaat om een beperkte oplage! Wil je niet achter het net vissen? Stuur ons dan even een berichtje, dan resereveren we een exemplaar. 

Eigenschappen Bullpadel ELITE

  • Gewicht: 345 – 365 gram
  • Profiel: 38 mm
  • Balance: Medium
  • Bladvorm: Hybride
  • Frame: 100% Carbon
  • Buitenste kern: Fibrix
  • Binnenste kern: MultiEva rubber
  • Niveau: Expert/Pro
  • Power/Contro: 95/95

Bullpadel ELITE padel tas

Meteen de bijpassende padel tas bestellen? Dat kan! Geheel in dezelfde style als het racket bieden we ook de bijbehorende tas aan. Deze padel tas is ruim genoeg om al jouw spullen in te vervoeren. Zo biedt de tas ruimte aan 4 padel rackets en is er een geventileerd compartiment aanwezig voor kleren en schoenen. Bovenop de tas aan de buitenkant is nog een extra vak voor kleine persoonlijke spullen, zoals smartphones en (auto)sleutels.

 
    29-03-2022 11:18