Binnenkort verkrijgbaar: NOX padel rackets

Binnenkort verkrijgbaar: NOX padel rackets Naast Bullpadel gaan we zeer binnenkort nog een Spaans padel merk aanbieden: NOX. Net als Bullpadel een begrip in het padel circuit én, heel belangrijk, ook een merk dat zich puur focust op padel. Nox maakt padel rackets van zeer hoge kwaliteit en is geliefd onder professionele padel spelers. Daarnaast zijn alle NOX rackets gecertificeerd door Testea Padel, zo ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en duurzaamheid. Een goede investering dus. Ook heeft NOX oog voor het visuale aspect: alle NOX padel rackets staan bekend vanwege de strakke vormgeving en mooie racket designs.

Augustín Tapia en Zusters Alayeto spelen met NOX

Bij de heren speelt de huidige nummer 3 van de wereld Augustín Tapia met een NOX padel racket; de A10 Genius by Augustín Tapia. Het merk is ook razend populair onder de dames. Zo spelen niemand minder dan de gezusters Alayeto met een NOX padel racket. Voor elk van de ‘atomic twins’ is een uniek racket ontworpen. Mapi Sanchez speelt met de NOX MP10 Luxury en haar zus Mapi Sanchez hanteert de NOX MP10 Gemelas Atomikas.

Gecertificeerd door Testea Padel

Ga jij voor een NOX padel racket? Dan verzeker je jezelf van de allerhoogste kwaliteit. NOX is namelijk het eerste padel merk dat het officiële Testea Padel keurmerk draagt. De rackets zijn in een laboratorium aan zware tests onderworpen en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zwaar geschut dus. NOX heeft hiervoor gekozen om padel spelers in bescherming te nemen. De populariteit van padel heeft een enorme vlucht genomen en daarmee ook het aantal nieuwe padel merken. Er zijn inmiddels meer dan 200 merken, die helaas niet allemaal aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Kies daarom voor NOX: een padel merk dat door een onafhankelijke partij (Testea Padel) is gecertificeerd.

Nox padel rackets kopen

Binnenkort zal PadelKampioen.nl een mooie selectie NOX padel rackets toevoegen aan het assortiment. Wil je alvast meer informatie over welke padel rackets we precies gaan voeren? Of kan je niet wachten en wil je alvast een NOX racket reserveren? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier.
    26-07-2022 13:53